Торти и букети

 

Торти и букети от многократни пелени и аксесоари!

Напоследък подаръците за бебетата са все по-оригинални и красиви.
Тортите и букети от еднократни пелени и аксесоари стават все по-търсени, практични и полезни.
Е, ние смятаме, че ако вместо еднократни използвате многократни пелени, ползата би била в пъти повече, не само за бебето, здравето му, а и за природата!

Тортата или букета от многократни пелени биха били чудесен подарък за изписване, първо посещение на бебето, погача или кръщене, особено пък, ако родителите са решили да използват пелени за многократна употреба отглеждайки своето бебче.


Тортата или букета от многократни пелени ще бъдат направени с любов и въображение, красиво опаковани, изцяло според вашите очаквания!
Бихме могли директно и безплатно да ги доставим до крайния клиент с наш куриер за гр.София или чрез Еконт за страната. Като е необходимо вие предварително да сте заплатили стойността на поръчаните пелени и/или аксесоари. Ако вие лично предпочитате да поднесете подаръка си или той е групов подарък от различни хора, ще го доставим до вас или посочен от вас човек.

Цената за опаковка е 5лв., независимо дали ще се прави торта или букет, колко големи ще са те и какви материали ще се използват. Тя ще бъде включена към стойността на вашата поръчка.
Тъй като не сме професионалисти в опаковането, ще го поверим на такива! Бутик за цветя и подаръци ще задоволи и най-големите ви очаквания. 

Имайте предвид, че за направата на торта биха се изисквали по-голям брой пелени, минимум 10-15 броя. Бихте могли да включите и аксесоари, с които да допълним общата визия и да придадем обем на тортата. Ако броят на пелените е по-малък, може да се направи красив букет, който също би изглеждал не по-малко впечатляващ.

Всички други подробности са въпрос на предварителна уговорка между нас!
Ако имате въпроси, сме на разположение.

Снимките са взети от интернет пространството за добиване на по-реална представа. Скоро ще качим и наши такива :)