Производители
Материал
По вид
Видове подложки
Цена
Категории

TotsBots

TotsBots

TotsBots пелените са от тип „всичко в едно”, т.е. нямат нужда от непромокаеми гащички отгоре. Те са изключително меки и удобни и осигурват надеждна защита и комфорт на бебето. Всяка една пелена е с допълнителна "суха" подложка в комплекта, която държи сухо към кожата на бебето и позволява на течността на премине насолу към пелената. TotsBots имат 2 варианта на закопчаване – с лепенки или с копчета и могат да се регулират и на дълбочина в 3 размера! Размерът им е универсален – от 3 до 16кг.
Те са с ластици около кръста и крачетата за предотваряване на протичания и по-добро прилепване към тялото на бебето.


TotsBots направиха нова версия на пелените си EasyFit V4.
Перфектен баланс между мекота, попивност, дълъг живот и намалено време за време за сушене. Със смес от бамбук и памук в горната част на пелената, пелените осигуряват невероятно мек и нежен допир до нежната бебешка кожа. Естествените им влакна са по-абсорбиращи от изкуствените, но пък съхнат малко по-бавно.TotsBots са комбинирали тези тъкани с фин полиестер в долната част на пелената, който задържа течността далеч от кожата на бебето и ускорява процеса на сушене. Пелените отново са с подпъхваща се част, която спомага за по-бързия процес на сушене. Новото е допълнителна подложка към всяка пелена, която се закрепва посредством копченца. По този начин се предотвратява разместването и при движение на бебето. Можете да използвате подложката за през нощта или за допълнително попиване, когато това е необходимо. 

Пране и сушене
Преди първа употреба, изперете пелените с температура до 60 градуса. Те добиват максимална попивателност, след няколко изпирания.
Използваните пелени можете да съхранявате в леген или кофа с капак до тяхното изпиране и да ги перете самостоятелно или с другото пране на до 60 градуса. Желателно е да не ги оставяте неизпрани повече от един ден.
Не ги накисвайте и избелвайте. Твърдите частици от мръсните пелени изхвърляйте в тоалетната чиния, а самата пелена може да преперете леко с хладка вода.
Ако ползвате омекотители, имайте предвид, че те намаляват попивателната способност на пелените. Желателно е да не се използват.
За по-дълъг живот на лепенките, залепяйте ги навътре преди пране, така ще предотвратите залепянето на пелените една в друга, както и в другите дрешки на бебето.
Сушенето в сушилни машини ги прави по-меки и е добър вариант за зимните месеци. Производителите обаче, препоръчват сушенето на въздух, което удължава живота на пелените, естествено избелва петна, а също така убива бактериите, които могат да се образуват и да предизвикват лоша миризма.
Време за съхнене на въздух:
- полиестерни – около 3 часа;
- бамбукови – около 12 часа.

Покажи:
Ред:
Тип пелена Всичко в едноОписание TotsBots EasyFit STAR - най-новата версия пелени на To..
39,90 лв.
Тип пелена Вътрешна пеленаОписание Пелените TotsBots Bamboozle са изключително м..
31,90 лв.
На база 6 отзива.
Описание Горните гащички TotsBots PeeNut Wrap са най-новата версия горни непромокаеми гащички на To..
28,90 лв.
На база 3 отзива.
Описание​ Абсорбиращи подложки за горните гащички TotsBots PeeNut. Закопчават се посредс..
17,90 лв.
Еднократни подложки TotsBots 2 x 100 бр. Изчерпана наличност
Описание Задържат твърдите частици и предпазват пелената от по-голямо замърсяване.  Позволява..
14,00 лв.
На база 4 отзива.
Описание Прахът за пране Potion на TotsBots е 100% натурален, предназначен специално за многократни..
14,90 лв.
На база 2 отзива.
Кофа за пелени 16 литра Изчерпана наличност
Кофа за пелени TotsBots, 16 литра. Модерна и практична, идеална за съхранение на използва..
29,90 лв.
На база 1 отзива.
Комплект от 10 цветни бамбукови кърпички, подходящи както за бебето, така и за вас. Идеален замести..
23,90 лв.