Памучни пелени Bambino Mio

Памучни пелени Bambino Mio
Марка: Bambino Mio
Код на продукта: Mioduo Foldable Nappy Insert Onesize 4 Pack
Наличност: В наличност
44,90 лв.
Кол-во: Купи

Пелените Bambino Mio са изработени от плътно изтъкан 100% многослоен висококачествен памук.
Те притежават изключителна попивателна способност. Можете да нагъвате пелените по различен начин, за да бъдат те подходящи за индивидуалните нужди на вашето бебе. Конструкцията от три части с 6-8 слоя памук в средата и 4 слоя памук във външните части, осигурява максимално попиване при минимален обем. Необходимо е да се комбинират с непромокаеми гащички отгоре. Пелената може да се отделя от гащичките и по този начин не е необходимо да се сменят гащичките при всяка смяна на пелените.
Размер универсален - над 5 кг. - 4 броя в комплект /37см ширина х 54см дължина/

Производител: Bambino Mio Великобритания

На снимките можете да видите различните начини за сгъване:


Това е най-популярният начин за сгъване за новородени и момичета, на три в една линия.Подходящо сгъване за момчета, когато е необходимо допълнително попиване в предната част.Този вариант можете да ползвате за задържане на по-редки изпражнения.

С основание все повече родители избират естествената система за повиване с памучни пелени на Bambino Mio. Пелените и гащичките на Bambino Mio се отличават с удобство при носене, лесно боравене и висока степен на сигурност. Меките пелени са от 100% естествен памук и предлагат много предимства в сравнение с изкуствените пелени. С памучните пелени за многократна употреба се избягват алергичните реакции, които получават някои деца след ползването на пелените за еднократна употреба. Те са издържали Екотеста (Ökotest) и са обявени за препоръчителни, а освен това са и победител в много други международни тестове.

Инструкции за употреба:

Преди употреба пелените трябва да се изперат с небиологичен препарат за пране (да не съдържа съставки от животински произход) на 60 градуса. 
Пране на пелените  
Тъй като пелените и гащичките се перат по отделно, това позволява на пелените да се разгънат напълно и води до по-ефективното им почистване и бързото им изсъхване. Накисването или изплакването е необходимо само при силно замърсени пелени. Намокрените пелени могат да бъдат държани няколко дена в кофа с капак. 
Накисване 
Ако желаете да накиснете пелените, препоръчваме ви антибактериалния препарат Mio Fresh. Оставете най-добре пелените през нощта ( минимум 2 часа) накиснати в Mio Fresh. После можете да ги изперете. 
Пране в перална машина
При нужда добавете една чаена лъжичка от препарата Bio fresh към прането заедно с небиологичния прах за пране, който използвате. Пелените могат да се перат до 90° градуса, но не е задължително, обикновено при 60° градуса се изпират. 
Сушене
За да бъдат пелените по-пухкави и да попиват по-добре, може да се сушат в сушилна машина на висока или ниска температура. Могат да се сушат също така на парното или на простора. 

Мариана Попова на 21.04.2021
4 отзива
Невероятни! Попиват идеално и в комбинация със суха подложка съм напълно спокойна за детето. И на двамата с таткото ни е любима система и след няколко сгъвания и слагания вече ни е изключително лесно да боравим с тях. Имаме и AIO, но за мен прифолд с кавър Бамбино Мио е най-попивният вариант.
Нели Велева на 11.08.2016
4 отзива
Изключително абсорбиращи! Перфектна нощна комбинация с кавър на Бамбино мио или Блубери и стей драй подложка! Най-оптималният вариант за новородено-прифолд размер 1 и кавър! Харесва ми, че са естествена материя, изключително попивни и лесни за поддръжка!
Снежана на 20.10.2015
4 отзива
Изключително добре попиват. Използвам ги за през нощта вече 6 месеца и няма пропуск. Малко са по-обемни и затова предпочитам други варианти през деня, но за по-дълго носене са ми фаворит.
Валя на 25.04.2015
4 отзива
Абсорбират ИДЕАЛНО!!!! След поредната смяна съм удивена колко още могат да попият, тъй като след 4 часа престой под дупето, изглеждат почти сухи!!!

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив:Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: